Ανίχνευση και αφαίρεση ιών

Virus Removal

Καθαρισμός κακόβουλου λογισμικού, ιών,Trojans, malware γρήγορα και υπεύθυνα με τελευταίας γενιάς αντιβιοτικά ακόμη και αυθημερόν.

Οι ιοί, τα spyware / adware είναι προγράμματα που δημιουργούν ποικίλα προβλήματα στη λειτουργία του υπολογιστή. Οι βασικοί ιοί απαιτούν χαρακτηριστικά από απρόσεκτους ή άπειρους χρήστες υπολογιστών για να τους μοιραστούν ακούσια ή να στείλουν δεδομένα. Μερικοί ιοί που είναι περιπλοκότερη, όπως τα σκουλήκια(worms), μπορούν να ξαναδιπλώσουν και να σταλούν αυτόματα σε άλλους υπολογιστές με τον έλεγχο προγραμμάτων αυτά του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ορισμένοι ιοί, αποκαλούμενοι Trojans horse (που ονομάζεται μετά από το θρυλικό τρωικό άλογο), μπορούν ψευδώς να εμφανιστούν ως ευεργετικό πρόγραμμα για να πεισθούν οι χρήστες για τη μεταφόρτωση τους (download). Κάποιο Trojans μπορεί ακόμη και να παρέχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο δημιουργό του ήσυχα χωρίς να το αντιλαμβάνεστε, αλλά το ίδιο καταστρεπτικά για το σύστημά σας ή άλλους δικτυωμένους υπολογιστές συγχρόνως.

Απο την DUKE pc store σας προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίας, για την ασφάλεια των δεδομένων σας και την εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας αναλαμβάνοντας:

  • Να εγκαταστήσουμε και ρυθμίζουμε το τείχος προστασίας (firewall) και ασφαλίζουμε τα δεδομένα σας.
  • Να σας προτείνουμε λογισμικό προστασίας από ιούς και προγράμματα Anti-Malware για προφύλαξη από μελλοντικές απειλές.
  • Να ανιχνεύσουμε και αφαιρέσουμε τους ιούς και τα κακόβουλα προγράμματα ή script  που τυχόν υπάρχουν στον υπολογιστή σας.
  • Να επιδιορθώσουμε τις όποιες βλάβες έχουν προκαλέσει οι ιοί στα Windows ή στα αρχεία σας, με την προϋπόθεση της ύπαρξης αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων.
  • Να εγκαταστήσουμε λογισμικό προστασίας για την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο πρόσφατων ιών, malware, spyware, trojan κτλ, που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τα αρχεία σας.
  • Να ενεργοποιήσουμε και να ρυθμίσουμε μηχανισμούς ελέγχου και απαγόρευσης πρόσβασης, καθώς και λογισμικό παρακολούθησης ώστε να γνωρίζετε τις δραστηριότητες των παιδιών σας στο Internet.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να λύσουμε κάθε σας απορία

2333 502815

Duke Store

Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε:

  • Ολοκληρωμένη καί έγκυρη ενημέρωση.
  • Επαγγελματική υποστίξη και προσωπική πείρα.
  • Αποτελεσματική καί συνεχή επικοινωνία.
  • Αξιοπιστία καί υπευθυνότητα.

    

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 8:30-14:30   Τρίτη-Πέμπτη-Παρ 8:30-14:00 & 17:30-21:00

Ταγματάρχου Γεωργούλη 27
ΤΚ 59300 - Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Τηλ: +2333 502815
Fax: +2333 502815